Hilarious!

Men kära hjärtanes vad flickor i vår ålder kan vara PATETISKA! Och fruktansvärt roliga, jag tror jag avlider på studs. Hahaha! Tack för dagens asgarv, guumman :') HAHA!
Planer för idag?
Tänkte plugga kemi, skriva klart anteckningarna så jag bara kan kötta in informationen sen. Hm, ja.
Sen ska jag kanske reada lite in Twilight, för att jag ändå inte har nåt för mig. I eftermiddag/kväll kanske jag och Porr ska ses en snabbis. Sedan blir det Musik direkt med Amanda och Helena! Blir kul kul!
Nej, jag sitter fortfarande i pyjamas, så jag ska nog röra på mig lite känns det som. Fast å andra sidan så är det dumt att stressa, höh.
Hoppas på fler asgarv idag!
Hejpådig.

Du frågar älskar dem dig ikväll? Jag svarar dem älskar mig bara nu. Den enda som verkligen älskar mig är du.

Kollar på Solen i ögonen. Känslorna kan sammanfattas: Å!
Den kvällen på brottet var så sjuk. SJUK! Vill ju inte mobba ut Helsingborgskonserten, men helt ärligt ligger den i lä från konserten här hemma. Den känslan. Jag väntar ivrigt på nästa gång den känslan, som bara funnits vid två tillfällen, ska infinna sig igen. Undrar vad som kommer utlösa den nästa gång.


Don't break my heart and I won't break your heart shaped glasses

Men varför är det alltid såhär? Jag vill verkligen inte gå och lägga mig. Det är fasen inte naturligt att lägga sig innan man är trött, men jodå för att man ska upp och hoppa innan man borde (nej. man borde inte gå upp kl 7. det är tortyr). Jag har sett nån dokumentär nån gång om att det finns olika slags människor, A- och B-människor. B människor var såna som mådde bäst av att gå upp lite senare och börja jobba och sluta lite senare, och tvärtom med A. JAG ÄR SÅ EN B-MÄNNISKA! Så på så vis är det rent orättvist att jag ska behöva gå upp såna tider när vissa andra har mycket lättare för det.. uuuush.
Ja, intressant värre..
Skriver mest för att ha en anledning att inte gå in på mitt rum och lägga mig. Har redan borstat tänderna så det lär ju ske inom en snar framtid.
Nej. Allvarligt. Godnatt.


Kiss me, it'll heal but it won't forget

Alltså skolan..
Tanten till franskalärare vågar aldrig nånsin sätta deadlines, så allt drar ut på tiden ungefär gånger 100.
Sen har allt varit bra idag. Lite svårt med fysiken, och jag blir så jäkla upprörd när jag inte fattar och så sur, men det klickade nog under lektionen och genomgången. Väldigt intressant när man väl hänger med. Faktiskt! (längtar tills vi kommer till Ensteins relativitetsteori... waaay to go though).
Kom nyss hem och ska snart plugga igen.. Kemi vetni! Fast denna gången är jag väl ute i tid, och jag riktigt bra koll på ena kapitlet. So it feels kinda good.
Kl 5 ska jag träna, med Estelle och även Frida. Vill verkligen träna idag. Mycket bra det med.
Vi fick reda på idag(!) att vi ska ha friluftsdag imon(!!). Så dagen börjar med dans, sen innebandy, basket, volleyboll och bågskytte. U N D E R B A R T. Not. Ser enbart fram emot bågskytte, höhö.
Nejhej. Kemin var det ja.


Förresten. Heart shaped glasses (When the heart guides the hand) - Marilyn Manson   !!

People say

Kom hem från Nino för ett tag sen. Galet bra dag, åh!
Först townwalk med Porr som jag inte träffat since ever (måndags, dvs. nästan en jäkla vecka!!!). Satt på Donken en stund, tänkte köpa glass men det blev paj. Som undehållning två män (höga/fulla/NÅT) kysste väldigt ofint fönstren på donken och kastade sen snöbollar på allt i närheten - mestadels människor, bussen once. Knäppgökar, allvarligt!
OCH DET BÄSTA! PORR&PORRIS SKA TILL GREKLAND! :O:O:O FUCKING UNDERBART!
Sen stack jag till Ninis och där var det gäster. Vi tog det lugnt och som tur var blev det i inget snöbollskrig som jag hade kaxat mig kring, höhö. Ååh, Stephanie, Ninos lillasyster, ritade massa teckningar. Så jäkla jäkla gulligt att jag dör lite! Lotta och Nino <3 stog det på dem.
Sen när Nino gick ner i förväg, sa hon att hon kunde passa mig sålänge. Sötasöta unge!
Och det är massa massa snö! Jag gillart totaaalt!

Night bitches!

13 år och pappa

Men för fasen! Herregud. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece En liten jäkla pojke som har blivit pappa. Och flicka med för den delen. Hon var 14 när hon blev gravid och han var 12 TOLV när han gjorde henne med barn! Helt stört, man är ju barn när man är 12 år och då har man fan inte sex! Eller jo uppenbarligen :s

1337

Galen kväll igår! Grymt goda drinkar gjorde vi, men de vi gjorde efter riktigt recept var iiinte goda alls ush. Men Feel-On Porr&Porris var riktigt bäst! WannabeSid var rätt bra med, och Piggelinen.. Mums (tyckte inte Feel-On dock, haha).
"Victoria VICTORIA.. ANGELICA! eeh, vad hette hon nu igen? A justdet.. VICTORIA!" hahaha
Mina händer kör en wannabePorr och är astorra och har spruckit all over, inte inte skönt..
Mårfin efter igår trots allt, trött bara. Sitter och försöker levla på Mafia Wars men det tar sin lilla tid. Och jag ligger aaaningens efter om man säger så. Ja ja, jag hinner ikapp.. not :)

Så länge.

Karin in da cyberworld

Karin min lilla nippetippa! Hur i all världens väg hittade du hit?! Jag har skrivit klart el brevo, men jag ska nog bara finslipa lite. Men det gör jag nog inatt, haha ;D Sen är det postens jobb, höh. SAKNAR DIG lilla jänta! <3

Ey, vad leker du?

Jag blir bokstavligen tokig på dessa djävulska datorerna i huset som skiter fuuuuullständigt i att funkgera som jag vill. Ja, jo, pappas data funkar väl som den ska. Men jag vill sitta vid msn FÖR I FASEN. Och jag förmåt inte ladda ner msn till pappas jobbdata.. Nope.
Olas dator som funkade så fint innan den vill inte ens känna av internet längre. Och min då. Blir nån förvånad om jag berättar att laddsladden har fått sitt lilla glappdamp igen. Jag har fan inte rört den på typ en månad och plötsligt har laddlampan slutat lysa. HURRA FÖR DET!
Å och jag har varit så tjock på sistone att jag blir orolig.. Tänk så kommer det en dag då allt bara vänder och jag plötsligt kan bli tjock. Den dagen den sorgen asså fy fasen. Bara för det ska jag inte äta något som jag inte behöver äta imon. Inte nåt sånt. Tummis på det.

Förresten folks, det blir förhoppningsvis Greklandet med Caisa iallafall, och isånafall...; "Living the dream woooooho"

På lördag ska ju mannen ut med sina polare som så fint bokat den 14 februari till deras firande, så jag ska infinna mig hos Porr där även Feel-On (Ellis) ska vara. Vi ska äta och sånt gull sen ska vi dricka saft, "Kanonkul 5 av 5 toasts" !! Ska bli GRYMT nice och jag är riktigt pepp! Girlzz, jag har längtat efter en sån här kväll igen.

Börjar halv 12 imon, skönt som katten. Men nu ska jag skriva brev à ma petite copine au Uppsala qui s'appelle Karin. Mihi, sleep tight bunnies.

Küsse.

Armed with art

Behöver göra göra göra göra något. Nu innan jag somnar! Har inte gjort ett dyft nyttigt sen jag kom hem från skolan, well surprise, och jag blir helt springaupppåväggarna-tokig om jag inte får något att göra nu.
Vill måla på väggen och köra fristående för i fasiken!
Rastlös? Nämen hoho, vad har du fått det ifrån?
 

RSS 2.0