the hurt begins

Jag blir inte ofta arg. Men jag samlar alla smågrejer i bägaren och sen kommer en sista småsak och göra att bägaren rinner över. Och jag klarar inte av att hantera frustrationen då!!

TIPS?

beloved weekend

Ja, men ja. Jag har lektion, (samhällskunskap som måste vara det roligaste ämnet i världshistorien) men vi sysslar med samma saker som vi gjorde igår, dvs jag har inget vettigare för mig.
Skönt med fredag idag, men denna helgen kommer gå tjuff så fort och den kommer inte bestå av avslappning eller ren nöje direkt. Visst det är kul med kören.. MEN INTE NÄR DET TAR UPP 2 DAGAR AV ENS HELG! Och inte en två timmar sådär, utan typ FEM!
Så helgen ser ut på följande sätt:

Fredag:
- Kanske stan en sväng med meine kleine klasskompisar
- Sjunga från 17.30 - 20.00
Sen hinner jag väl inte göra något mer, i och med att lördagen börjar som den gör.. se bara..

Lördag:
- Ska infinna mig på Kärleken 09.00 och vara där till 16.00 för sommarkonf.-läsning.
Sen inget mer planerat, vill festa men det var egentligen planerat till fredagen med Caisa men ich weiss nicht om hon kan/vill på lördag..
Annars ska jag nog träffa Nino.

Söndag:
- GUESS WHAT! Kören..... 13.00 - 18.00.
Bra! Fredrik ska firas den dagen och mormor&morfar och morbror kommer hem till honom. Vilken tid? Halv 2. Nämen, fint då missar jag hela det.

Som sagt.. Fylld av nöje.

Så länge!

Skidsugen!

Jag tog en snabb koll på skuniks blogg nyssen. Och där stog packlista och annan info till de som ska till Österrike! Ååå jag vill med! Känns som att jag sviker Mittersill bara för att jag inte ska dit iår ;( Buhu.. Känns inte ett dugg bra.
Titta bara! Tänk att jag, vi, gänget, inte kommer bo på slottet iår. Vi kommer inte sitta på en 22 timmars buss och sova i alla möjliga konstiga ställningar. Och inte bli förbannade för att vi ska släpa upp våra djävulskt tunga resväskor för 100 sten trappor med en bredd på typ 90 cm.. Vi kommer inte äta lunch på Hanglalm och inte se David trycka i sig en sån där äcklig knödel.. Inte beställa mat på kass tyska, inte nån Almdudler.. Inte nån skidbuss till backen för att sen åka i sköna backar hela dagen och sitta och sola i liften. Ja, ni fattar att jag kan skriva på hur mycket som helst. Men jag har svenska lektion så jag ska inte. (Fast jag hade kunnat för har ändå inget att göra. För vi renskriver vårt manus och det räcker ju att en gör det.. - Paola alltså.)Längtar så jäkla mycket till backen!! Att bara ösa på, när ingen är framför en och åka så fort att man nästan tappar kontrollen.. Adrenalinkicken..

Så länge!

there is a river, a river of sorrows

Idag är jag nöjd, glad, och åter nöjd! Dagen har varit bra och jag började fundera på om tisdag var min favoritskoldag, men riktigt så långt tänker jag inte sträcka mig. Men tisdagen som idag var skitbra! (okej, jag vaknade förbannat trött, men det har jag nästan glömt!) Började med franskan, och där skrev vi bara på vår text och när hon rättade var det inte mycket fel alls, sen matte och jag och Ellen löste (enskilt) flera C-uppgifter, vissa ligger typ på matte-C-nivå, goodfeelingthing där. Sen lunch, träffade Nino och pussades lite. Efter lunch hade vi engelska där vi läste en artikel, svarade på lite frågor och lyssnade på en text. Sista lektionen för mig var fysiklabb. Labbade med Ellen och Marianne och vi hade endel konstigt för oss och vi garvade åt det mesta.
Skulle egentligen kört combat med Frida idag, men hon mådde inte så bra. Så började jag tänka på att jag kunde springa en runda sen istället, men tänkte för mig själv: Lotta.. Tror du verkligen på det själv?
Vet ni vad? Jag sprang ta mig tusan! Berättade rundan för pappa och han uppskattade till fjuttiga 1,7km och jag blev skitless på mig själv. Sen mätte jag på kartan på hitta.se och det var inte alls 1,7 utan 3,4 vilket var liite skillnad.
Hah, 3,4 tänker väl ni med superkondition, men det rör mig inte för fem öre för jag är grymt stolt över mig själv!
Och så har jag tagit bort alla kläder som låg på rummet, och jag har sovmorgon till 9 imon och sen info om individuella val till kl 12 och livet leker!
Happyface!

Så länge!Älskar Olas iTunes.. Speciellt Antony & the Johnsons!

And there's no rhyme or reason

It's true I always wanted love to be
Hurtful
And it's true I always wanted love to be
Filled with pain
And bruises
I am very happy
So please hit me
I am very happy
So please hurt me
- Antony and the Johnsons

Hey there

Den hemliga destinationen i lördags var hemma hos Frida! Vi skulle nämligen överraska henne med ett pyjamasparty, jag Estelle Mathilda Amanda Tom (även sjuklingen Helena som inte kunde komma och Josephine som inte heller kunde..). Vi fixade och donade i några timmar och sen kom hon! Helt ovetandes trodde vi, men det kom fram att hon hade misstänkt en del.. Men jaja, det är en världslig sak ;)

Resten av helgen har varit bra, sov hos Nino på fredagen - mysigt med massa massa prat om knäppa grejer. Universum och sånt jobbigt. Sen så lördagen då ja. Och igår var jag med mina päron och handlade hyllplan till mitt hål i väggen bredvis sängen, där jag har ett "fint" nattduksbord just nu som är blått med röda hjärt-ballonger på, som pappa målade åt mig när jag var kanske 8! Så lite hyllor där hade varit mig till belåtenhet.
Sen övningskörde jag! Första gången. Pappa i passagerarsätet och mamma i baksätet. Jag citerar: "Jaa.. Om man ska jämföra med Olas första gång var det myycket, mycket bättre!" "PERFEKT start! Skitbra!" Höhö, körde på vägar och allt och växlade till 3an och blinkade och allt vad det var. Pappa ville tillochmed att jag skulle backa, men det gick jag faktiskt inte med på!

Så länge!


hejochhå!

Befinner mig just nu på hemlig destination, hö hö.
Det är mycket möjligt att det kommer en mer öppen berättelse imorgon :D

<3

Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Alla som älskat dig har hatat mig av rädsla.. alla

Vid matbordet idag kom mina päron med ett finfint förslag om Grekland i augusti innan skolan börjar. Förslaget innehöll även att jag får ta med mig nån/några (Caisa och Lina om allt funkar!) och att vi får egen lägenhet och får sköta oss själva. Fy faaaasen va nice. Och isf stannar vi en vecka medans päronen är kvar 2. Så då blir det en vecka ensam hemma sen också which is also nice. Mamma och pappa är riktigt resekåta och vill helst boka med en gång. Men ska kolla upp när höstterminen börjar imon, sen kan vi börja planera isf.
Jag ber att det går ihop. Jag kommer trilla ihop och dö annars. Och det vill nog varken jag eller nån annan (förrutom dem som hatat/hatar mig av rädsla, ha ha).. Så be med mig!!!!!!!Jo, men visst är det så!

N

Om cirka exakt (kemispråk.. skolskadad.) 13 min ska jag påbörja min förflyttning till Nissaström. Och min väska väger skam!
I alla fall har jag och Helena planerat ett och annat, t.ex LW-filmen och Melissa Horn och sånt finfint.
Så have a nice helg!

Innan morgonen kommer

Vill inte sova idag. Inte inatt heller. Bläbläbläbla. Men jag får ont i ryggen av att sitta här så jag ska inte göra det så länge till i alla fall. Ojoj vad vi tycker synd om oss själva at the moment. Ska läsa lite fysik innan jag ska lägga mig och repetera prefix och potenser, tjoho!
Om jag vaknade på fel sida idag? Nej, men den glada uppvaknade Lotta blev en sur och irriterad när franskan på 1½ timma i morse var inställt. Kunde ha sovit i 2 timmar till. TVÅ timmar. Fast jag och Marianne gick ju på en liten upptäcktsfärd bland El och Fordon så det gick ju an ändå.
Sen blev jag glad när jag slutade 12.40. Sen blev jag glad när jag skulle till Nino. Och från det var jag glad tills nu. Men jag ska faktiskt lägga mig snart, för jag kom på att jag nog visst vill sova idag för i'm sick and tired of this evening. Och bara vanligt trött.

I'm begging for forgiveness för detta inlägget, hoppas ni inte läste allt då det var tootally unnecessary.
Här följer däremot något aningens mer viktigt;
Jag ska träffa Caisa istan imon efter skolan, (slutar 14, skönt!) sen ska jag träna med Lina (första gången sen afron med Stellow vilket ledde till skum träningsvärk i vaderna) och sen ska jag probably sova hemma hos Caisa. Förhoppningsvis. Vet inte vad det är för fnatt jag fått med allt det engelska men det spelar ingen rulle i guess (där kom det ja).

Nu för fasen..
Sov gott

..

Nämen hej.
Första helgen efter lovet och jag önskar redan att det var lov igen. Men jajaja.
Igår tog iaf jag och Amanda bussen till Niclas. Dit kom Nino och Janne sen också. Mycket trevligt, pizza, film, lite prat, misslyckat försök att spela spel och äckliga drinkar. Niclas verkade ju tycka dem var heeelt ok, kan ha berott på att det var han som blandade hah. Det var nice anyway.
Ska snart till Amanda, och jag antar att vi ska ta det luugnt och prata och sådaann.
Jisses, onödig info. Men hade inget annat att skriva om at the moment..
Nej fyfasen.

So long fuckers


Emmène-moi aussi loin que possible

Ibland känns det helt omöjligt. Men jag tror inte det är så illa. Inte alls.
Gonatt.

Tillbakablick

Hade med velat vara så skarp att jag kunnat rada upp alla månader det senaste året och vad som inträffat under dessa.. Tror inte jag är det dock.. Kanske..
Sen kan jag inte utan nyfikenhet läsa kommentaren på senaste inlägget. Mina kommenterare brukar fylla i namn så jag antar att detta är en ny. Men vem? Predde? Eller Helena, en veteran som kanske glömt ett och annat inom bloggvärlden då hon varit en aaaaning passiv sen hennes make poppade upp från nowhere ;)

Januari.

Jag hade precis upplevt mitt hittills livs lyckligaste stund och trodde jag aldrig mer skulle få ont i magen av lycka. Aldrig aldrig nånsin. Jag grät och hatade. Jag hade precis också upplevt min troligvis jävligaste nyår, och jag grät och jag tänkte att om hon går nu då går jag med henne. Och tackade för att hon inte försvann. Jag lärde framförallt känna Caisa mer hela tiden men även Lina. Och Louise var den enda som förstod mitt snack om sår som inte fanns men som sved utav bara helvete.

Februari.

I februari var det sista ansökningsdagen till gymnasiet. Jag hade fortfarande gymnastiken och massa nationella prov. Jag skrev mastodontoarbete i SOn och jag åkte med fint folk till Österrike. Där spenderade jag x antal dagar i sängen med frossa och annat roligt, men även grymt sköna dagar i backen med massa sol (vill jag minnas iaf).

Mars.

Jag och Louise åkte till Kalmar och handlade och låg på hotelrummet och trodde att Hell's Angels var utanför vårt fönster.
Det var snö och jag klippte mig kort.

April.

Vi fikade regelbundet, jag Louise Lina och Caisa och jag var på träningsläger på Lingvallen och körde handvolt-frivolt första gången efter mååånga försök som jag fegat ur och rondat-flickis-salto. Jag var en massa stolt. Jag började prata med A:nr2 och jag började tycka om honom.Vi åkte till Malmö med kören och det var sol och jag blev kär i Monki.
Vi hade uppvisning med HKGF och jag berättade att jag ville sluta med gympan. Jag grät och tyckte jag var dum i huvudet som ens hade kommit på tanken att svika alla. Men jag vande mig vid tanken.
Det var Valborg och jag Lina och Caisa firade och jag hatade henne så fort jag såg att hon var med honom.

Maj.

Jag träffade A:nr1 helt spontant och råkade sitta i fel park vilket ledde till endel missförstånd och tjafs. A:nr2 blev sur som en citron trots att han var med henne. Kyrkan åkte till Liseberg och vi åkte massa hela dagen och Frida Lindgren frågade mig efter vi hade åkt Höjdskräcken om det var hon eller jag som hade skrikit mamma. Det var jag, haha.

April.

Jag provsjöng till NovaCantica och jag hatade mig själv för det då jag var så grymt jäkla nervös! Vi städade sista veckan i skolan och hon kom fram och muckade gräl på Alet och jag undrade om jag skulle bli tvungen att ge min första lavett. Det behövdes inte och min lavettoskuld blev kvar.

Juni.

Jag slutade 9an och var den enda i 9A som grät en skvätt. Vi hade klassfest fredagen den 13e och vissa drack en aning för mycket (nej, syftar inte på mig då jag inte låter någon supa ner mig ;)) Jag började jobba i Getinge och gick upp jädrigt tidigt för att ta bussen. Jag lyssnade på Forever - Chris Brown 40 min till Getinge, den timman jag väntade på bussen hem, och 40 min till Halmstad.

Juli.

Jag Helena och Frida åkte tidigt en morgon till Helsingborg för att bli först i kön (nåja, 2 Halmstadtjejer innan men vi delar väl allt i Halmstad..) till turnépremiären. Sammanlagt 10,5 h väntan från det att vi satte oss utanför Sofiero. Värt det? Värt det! Karin kom hit över en helg och vi kollade bratzz i Tylösand och gick runt i Halmstad med ballerina och fick ontont i fötterna.

Augusti.

Jag slutade jobba och drog till Ullared med Mathilda med våra sommarbusskort. Det var bäst och vi tappade bort vagnen säkert 10 gånger och fick panik och sprang runt hela stället (nästan). Jag och Sofie impulsköpte LW-biljett till brottet där våra friend hade köat sen morgonen. Det ösregnade och hela magen värkte av lycka och tårarna rann och han kramade oss. Jag och Estelle firade 080808 på vårt egna lilla vis och TheCorner-gänget träffade på lumparpojkar, varav en grek.
Skolan började och jag trivdes med detsamma på Kattegatt.

September.

Jag skrev djupa läsloggar till Svenskan och jag bodde ensam en vecka. Jag var fruktansvärt bakis en fredag och trodde jag skulle dö i klassrummet. Jag dog inte, konstigt nog! Jag och A:nr2 började prata i telefon regelbundet och vi träffades och Caisa tyckte att det var som att leva i ett OC-avsnitt. Sista veckan i september var ett hål med massa prov och jag började räkna ner till höstlovet.

Oktober.

Tog skolfoto och fyllde 16. Mitt godislöfte på en månad blev avklarat och jag var grymt imponerad av mig själv. Det var ett efterlängtat höstlov och jag och Helena rymde till Malmö. Jag och Caisa dansade och tappade bort varandra på Madison och tänkte det dem inte vet har dem inget ont av.

November.

I november började julrepen med NovaCantica och jag började räkna dagar till jullovet. Caisa fyllde 16 och det firades med 3rätters hos Lina med förbaskat goda drinkar. Skrev en riktigt bra uppsats i Svenskan och lägtade ihjäl mig efter lov.

December.

Jag pluggade alldeles för sent till massa och det gick både bra och dåligt. Julkonserterna satte igång och min halsstrejkade totalt. Jag och Nino blev vi och skolan slutade. Jag Caisa och Lina hade julklappsutdelning och julen firades med hela familjen för första gången på länge. Sen firades nyår med mina bästa och vi föstog att det vi trott var vårt livs sommar och år bara var en försmak på detta årets. Vårat ska som sagt gå i temat: Så borta men så jävla hemma! Och jag bara älskar det.


<3


Headache

2008 kan slänga sig i väggen. Det kommer aldrig kunna mäta sig med år 2009.
Året då vi är "Så borta men så jävla hemma"! Hela året ska gå i det temat och det är deffinitivt årets motto, hallelujah, amen.
Inga nyårslöften brukar jag ha. Därför har jag det inte detta året heller. Varför krångla till det? Och varför i hela fridens namn sätta löften varje år som för det mesta glöms bort och aldrig uppnås? Nej som sagt..


Nino <3

RSS 2.0