..

Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms 
I'll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away  <3

Starlight - Muse

Tjuu babes

Jag är i Nissaström och är menad att stanna här i en och en halv vecka till..
Kanske rymmer, men då hör jag av mig. Pöss så länge!

This is how I look in the dark with himIngen bedårande bild, enligt mig, men det kvittar. För såhär vill jag ha det de närmsta 3 veckorna, men så är det inte och kommer inte bli heller.
Jag har fan inget val, nu ska jag sluta och bita mig i läppen i stället och överleva helst.

Nighty.

akå etni lliv gaj

Allt ät ju så förbannat bra. Sen tänker jag på att jag ska dra, åka, fara, försvinna från detta, nu, imorgon. I 3 veckor. Då blir allt plötsligt skit, trasig pannkaka och allt sånt dåligt.
Jag VILL VILL VILL VILL INTE. Inte nu för i helvete.
Ja, kanske sen, det kan jag gå med på men inte nu. Inte imorgon. Inte i 3 veckor.
Jag har inte ens packat, och inte Helena heller. Jag tänker minsann inte packa än. Jag skjuter det så långt det går helst.
För jag vill faktiskt inte. Inte imon.

Friska som nötkärnor

Här sitter jag och Lina flänger runt och letar efter diverse saker, och fixar. Vi är minsann på alerten idag! Tro det eller ej, men Lina ska jobba om en timma. Men jag, jag ska bara dega tills studentfirandena börjar, då ska vi la besöka en och annan pojk. Eller flicka. Nej, ingen flicka tror jag.
En viss Karl-Johan började ju skoja till det redan på morgonkvisten. Är ööööverglad att jag itne följde hans exempel. Jag hade varit avliden innan kvällen ens kommit.

Vi var ju hos Fille i Haverdal igår, kom dit senare än inbjudan sa, men för tidigt tyckte jag och Lina. Så vi gick runt i Haverdal bland stugorna med ett söndrigt paraply och ovana fötter i klackar. Vi tog in på en liten altan med, mysigt värre. Sen tillslut begav vi oss till Fille-stugan.
Då var det rätt livat.. För vissa. Vissa var ofantligt stela.. Men men. Dem hängde vi inte med ändå!

Nej, men det var riktigt trevligt och kul. Lina duschar nu och jag väntar på att regnet ska lägga av så jag kan cykla (!) hem. Notera: CYKLA. Kommer nog aldrig ske, och min skinnjacka kommer vara så jäkla blöt så det finns inte. Och jag.

Jaja, nu är vi pigga och glada. Känns jädrigt skönt att gått upp såhär tidigt ändå, annars hade man ju sovit bort hela dagen. Inte för att detta är en dag man skulle vara ledsen att missa.
Nu snackar jag goja.

Ciao.

SOMMARLOV

LIVING THE DREAAAM WOHOOO!

Ska vi fira eller ska vi fira ikväll??

Förbannat dum fråga?

Japp.

VI SKA FIIIIRAAAAAAAAAAAAA!

jag måste få säga

JAG ÄR KLAR I SKOLAN, SLUT, FÄRDIG, FINITO!!!!!!!!!!!!!! Jag kan i princip ta lov nu.. Jag förtjänar det bigtime!!


Dat's all yao. Pease out.

Me having sweee

Är klar med mitt, ska bara rita lite kasnke kanske. Ska plugga röven av mig idag. Det är ju en underbar ledarsamlig idag kl 16 med. Och av egna erfarenheter vet jag att de kan dröja en tid som är allt annat än kort..
Så slut här kl 14. Hem, skriva anteckningar tills handleden värker, ledarsamling, hem, skriva klart anteckningar om det inte är gjort och plugga in alla fördömda äckelsidorna.... Efter det provet imon tänker jag nog avlida lite.
Plus att mamma sa igår att bara jag fixar denna veckan och går denna veckan får jag göra som jag vill nästa. Jag tror bestämt jag ska vara lite ledig då! Moahahaha


Fred broder!

RSS 2.0