à paris

Alltså. Varje gång jag läser på Niotillfem vill jag bara dö, avlida, krevera och DÖ! Det är ju så föribannat underbart sjukt fint och sagolikt. Men tänk för att jag med ska leva så när jag är 18 och kan dra vart jag vill i världen.
Och då, när jag fyllt 18. När Helena varit arton i redan ett halvår. Då. DÅ drar vi. Vi ska bort och iväg. Men det är ju ett litet tag tills dess.
Just därför ska jag och Helena leka Paris på lördag, på dagen, bara hon och jag. Så det blir utflykt på samma gång. Och edt är allt på tiden!

Back to français, oui!

Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer oanständing

Och säga när någon frågar om jag pluggat på dittan och dattan: - Nej. Jag har slutat plugga :D
Tänk befrielsen.
Men riktigt så långt har det inte gått.. Än. För nog ska jag plugga alltid. Kemiprov på onsdag. Sista KemiAprover EVER. NÅGONSIN. Det är med en ganska stor befrielse. Ännu större om det går bra. (och i nuläget kommer det inte göra det. just därför borde jag plugga.)
Satt försat dagen idag, skrev anteckningar på sidorna. Men inte tusan lärde jag mig så mycket av det. MEN JAG VILL INTE. Känner mig som ett lamadjur bara för det är så fantastiskt sanslöst laaaaaaaaaaaaaaaamt.
Har skrivit lite på mitt Svenska-arbete med.. Men det är skojsigt, för man får ju göra vad man vill.
Får reda på EngelskaA-nationella resultaten imon.. Leeeshkigt.

VARNING! Fjortissnack på G!
Mamma har över två kompisar på mat, Ola har sin tjej här och pappa är med hemma. De sitter där ute och pratar och SLIPPER TÄNKA PÅ SKOLBANANSKITHÅL och ALLA dricker öl..... Jag blir sur. Jag önskar jag med hade gillat det i olull tillstånd. OCH JAG ÖNSKAR JAG VAR 18.. BU för fan.

Jag ska leka nerd nu och låtsas att jag tycker kemi är helt underbart roligt. Sen ska jag sova och deppa sönder för att jag vet att jag börjar 8.10 imon med 1½ timmas franska.. Fy fan. Tillåt mig avlida.

Förmodligen kommer jag bli rastlös inom kort och hoppa ut genom fönstret och dö. Så hejdå isf.
Jag vill att An deiner seite - Tokio Hotel (och att en översättning ska finnas i det pappret alla får).
Sen ska alla ha ljusa kläder. Inte såna äckligt dystra. Over and out.


Draka

Och jag sprang ta mig katten hela milen! EN MIL! Det är som across the world för mig (ungefär!). Inte gick det i något hurtigt tempo, men åååå så stolt och nöjd jag är med mig själv! MAHA!
Är hos Nino som duschar just. Och imorgon flyger jag ensam, och allena till Stockholm för att sen bli transporterad till Uppsala för att hänga med en uttav de stenskönaste brudarna jag mött; *trumvirlel* KARIN KULLANDER!

Ja man.


Olle är hemma!

Min kära bror Ola är hemkommen. Något (!!!) brunare än övriga Sverige och något mer tatuerad än sist. Det var i princip det första jag tänkte när vi hade hämtat honom och satt i bilen han jag och pappa. Och när Ola sa att han varit tvungen att köpa Helosan-salva på Arlanda för att han blivit så torr om händerna efter den torra luften i flygplanet.. "Och för en annan sak.." DÅ VISSTE jag. Jag hade en tanke på att Tilde hade gaddat sig igen, men icke. Bror min var det istället. Och varför inte slå på stort och tatuera hela armen? Nej, varför inte. Så hela hans vänsterarm är täckt av blommor, en black&gray tatoo, med en liten röd blomma bland de andra svarta. Den var riktigt snygg måste jag medge. Men som sagt, den var rejäl! Pappa gillar ju inte tatueringar, men han tyckte nog den var rätt snygg. Och mamma blev nog lite nojig. Men Ola sa att han lyssnar på mig, för jag gillade den verkligen. MEN STOR, det tål att sägas igen. Från axeln till10 cm ovanför handleden!

Har nog saknat honom en del.. Ganska mycket..

So long

Radera

Ola kommer hem imorgon i förnyad hud. Ohja, försvartad hud skulle jag tippa.. Min bror som om vintrarna ser ut som en mulat (stavning?) kommer med all säkerhet vara helneger efter 5 månader i Asien.. GREAT!
Det jag skulle komma till, förrutom att jag kommer känna mig som en albino, är att jag just nu suttit och tagit bort alla mina texter och bilder och tjaffs från hans data som jag nog använt flitigt.. och olovligt.. Så jag måste undanröja alla bevis. Hehehehe

Är ledig imon (ännu ett passande hehehehe här) så jag ska sitta här en stund till och prata skit om KG's lärare med Simon, och skriva några ord med Nino (som spelar och är ganska seeeäg) innan jag ska lata mig mer vid tvn t.ex och sen kolla lite på matten.

Denna veckan är ju snart slut.. eller ja.. Sen blir det LISSAN på fredag med da church! Kind of soft, yeye.

See you later alligators! ♥


Men finfinfinfinfin bild. Varför ser cigaretter ocg cigarettrök så förbannat fin ut på bild?! Skämmes.

Fuck safe daawg!

Stendiggar H&M's kampanj Fashion Against Aids 2009 alltså. Grymma tröjor. Vill köpa allihopa sen när de kommer i affären!
Tokio Hotel's och en vit med condoms på är definitivt snyggast! (vet inte vilka det är som gjort den vita, haha)


TH's! "ROCK HARD, F*** SAFE"


Riktigt snygg!

Har inga lektioner imon förresten, mahaa! Suck on that biaatches

hösten/vintern 07

Har nyss läst igenom alla minnesvärda mejl i min inkorg på hotmail.. Vissa väcker jävligt starka känslor. Eller får mig i alla fall att minnas de där känslorna. Helt sjukt hur besatt man kan vara av en person egentligen. Helt sjukt hur mycket detaljer man kan spara i hjärnan för att sedan mejla ALLA ALLA detaljer till bästavännen i Thailand. Helt sjukt hur jag inte kunde se det uppenbara. Hur jag kunde vara så förbannat blind. För när jag tittar på datumen var det inte långt innan jag fick det bekräftat genom ord. Ord och annat. Helt sjukt är det. Hur min värld så kunde kretsa runt en person vars värld inte var jag.
Tycker synd om mig själv som 14 bast. Kunde ingen sagt åt mig, eller hjälpt mig på nåt jäkla vänster. Nej. Det var väl meningen att jag skulle slösa bort ett år av högstadiet. Vem vet, hade jag inte gjort det hade jag kanske aldrig varit där jag är idag. Så på så sätt var det bara bra att ingen klappade till mig och sa åt mig.
För dem jag har idag vill jag inte byta bort mot något.


<3

" Romeo, save me, they're trying to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story, baby, just say yes "Säger som Estelle..

ja man

Glömt att sprida denna revolutionerande nyheten. Att jag, Lotta Victoria Andersson, sprang 6 km i torsdags. Utan pauser, ohja. Är faktiskt riktigt nöjd och glad och imponerad!

Sen har jag varit med Nino nästan hela helgen, och det blev en mycket lyckad helg må jag säga! (ohyes Nino, jag ska nämna Nazi Zomibes!) På fredagen var vi ute och cyclade runt. Eller Nino cyklade och jag satt på pakethållaren. Minns inte så noga vad vi gjorde.. Sen igår solade jag med Caisa på dagen. Vi käkade jordgubbar och drack Russian.. Fett nice. Sen kastade vi lite Palle Kuling i varandras munnar och på bilar och annat kul.. Moahaha.
Drog till Ninjaboy och där kollade vi fula klipp och åt. VI ringde Janne, så sen kom han. In till stan och tillbaka. Sen käkade vi pizza, för att Nino helt spontant gick och köpte en. Hem till Janne där vi spelade Nazi Zombies (jag var faktiskt inte så pjåkig.. bara att jag råkade sikta rakt ner i marken när jag blev överfallen av massa zombies.. men jag ska träna på det där!). Vi glodde lite på Sex & the City med innan jag och Nino gick hem och sov.
Idag har vi bara latat oss till tusen.
Jag och Mathilda skulle spela tennis innan, men planen var busy.. Kanske var det tur ^^ Så slipper jag märka hur kass jag är. heheh.

Hejsvejleverpastej.

RSS 2.0