Vill minnas att jag nämde detta i min gamla blogg samma dag

Detta hände varken igår eller idag. Men för ett bra tag sen.
När jag kom cyklande hem från skolan en dag, så gick det en farbror med, vad jag antar var, hans kära i rullstol. Jag visste inte riktigt hur jag skulle cykla förbi, för de gick precis där där jag skulle svänga upp. Så jag sa: "Nu kör jag förbi här!"
Farbrorn vände sig om, log med hela ögonen och sa: "Det ordnar sig alltid!"
Det var så himla fint tycker jag, och just då tänkte jag att en sån farbror ska jag bli. Fast jag kommer bli en gumma, men det går bra det också.

Why wait to be wed

Ögonen svider. Kvällen blev inte riktigt som planerat. Eller planerat.. Trott. I vilket fall svider mina ögon, mina sovmorgonsögon. Så jag skulle gissa mig till att jag ska ta trappan ner, (finns inte så många andra vägar, förutom fönsterhopp och det lockar inte sådär avsevärt mycket) borsta tänder, ta trappan upp, lägga mig i en kall och tom säng. Full på lakan och 2 ½ kuddar och så. Men som jag sa, tom. Det är sånt man får stå ut med ibland. Fast man egentligen inte alls vill stå ut med det. När man är kall och trött ska en säng inte vara tom. (Inte annars heller.. Men det är på ett annat plan.) Dock kan det vara så. Som idag, ikväll. Då är det visst så. Och som vanligt tjatar jag. Jag tjatar för att ingen behöver lyssna om ingen vill. Då behöver man inte känna sig tjatig för att man är längtig. JAG ÄR TRÖTT. Vi slutar där. Dröm för mig med, jag har nämligen inga. Har, har jag väl. Men om man inte minns dem, om man inte vet vad man drömmer om då kan man inte ha några på riktigt. Bara önskningar. Och drömmar och önskningar är väl inte direkt samma? JAG SLUTAR NU.


And I don't wanna conversation I just wanna sit and stare at you. I don't wanna talk about it cause I'm in love with you.

Imorgon ska bli en bra dag. Startar tidigt, men med drama så det är okej då. Sen är det ju den datum nummer 17, som är min och Ninos dag, så vi ska vara hela dagen och gå på bio sen. Å det kan ju bara inte bli dåligt!
Jag är i kärlek med honom ♥

Everything started up so good

Och dagen imorgon börjar med idrott.. Den underbara starten förstör slutet på denna dagen också. Tack skolverket.

Navid Modiri & Gudarna

Det avr så sjukt underbart glatt och mysigt och litet och nära och bäst! Jag har helt varm (ja, svettig för fasen) efter sång och dans och lycka! Sa till dem att de får komma hit oftare. En sån spelning hade man behövt en gång i månaden så man får nya krafter och ny glädje att leva på. SÅ bra var det! Och Navid var ju så himla skön, rolig och fin. Tänk flickebarnet som nyss fick honom som pappa. Ja halleda!
HUR GLATT SOM HELST VAR DET! Åh!

HEJARKLACK REDO

Hejar vi på Mariette från Halmstad eller vad? JAG GÖR! Grym tjej, skön stil, söt som bara den, stentuff och sjuuuk utstrålning! Diggar henne rejält (not to do with her from Halmstad, f a k t i s k t)! Sköning som varit hemma i Bagges vardagsrum o sjungit för tio år sedan, haha.
Fredrik ringde mig direkt för att höra omdömet från mig, han var kände tydligen henne på ett hej-på-stan-sätt. Mitt omdöme var micket micket micket bra!

http://www.myspace.com/maryjet

Å så bra! (vill med kunna sjunga så!)

we look so good we look so good we look so good together

Det är ibland konstigt, ganska ofta är det så, att man ens kan längta efter en speciell hud så mycket. Att man ens kan känna så som man kan göra. Och hur konstigt är det inte att han man känner sådär för känner tillbaka? Det är så konstigt att man kan känna ett begär till en persons närhet (men läppar). Där är konstigt att man kan sitta uppe för sent på vardagarna för att man inte inte inte vill lägga sig om han inte redan ligger där. Inte för att det inte kan vara så på helgerna. DET ÄR KONSTIGT HUR MAN BEHÖVER ETT VISST PAR HÄNDER RÖR VID EN NÄR TV:N ÄR PÅ (eller när som helst annars). Det är så konstigt att det kan vara så.


     


KÄRLEK

- vi har 260 dagar imon
- 260 !
- mh
- jävla.. fyfan va fint
- vad för nåt?
- 260dagar


"Fattar inte det fina med mig bara att jag är en del av oss"


je suis très heureuse avec toi

jag

älskar

dig.

jag
älskar

oss.

RSS 2.0